Tunelul necesită un turn de ventilație și evacuare deasupra orașului Feldkirch

Despre tunelul ce va străbate oraşul Feldkirch

SRISOARE DESCHISĂ.

Stimate Vice - Guvernator Karlheinz Rüdisser,

Cu mare uimire, am constatat că o conductă de ventilație și evacuare este planificată a fi construită pentru tunelul oraşului Feldkirch pe stânca Stadtschrofen.

Poate că vă puteți imagina cât de surprinși am fost de vestea unei astfel de construcții. Am presupus până acum că aceste tuneluri nu au nevoie de conducte de evacuare. Până acum nu s-a menționat un singur cuvânt despre o astfel de construcție în nici o publicație jurnalistică, nici în publicațiile orașului Feldkirch, nici în publicațiile Landhaus Vorarlberg.

Desigur, este foarte important pentru noi să conservăm peisajul natural al stâncii Stadtschrofen ca o zonă de agrement pentru noi și copiii noștri.

Chiar consiliul de turism din orașul Feldkirch oferă publicitate zonei, pe site-ul lor, ca fiind un loc de recreere. Peisajul natural și frumos de la Stadtschrofen Feldkirch și un turn de ventilație de evacuare înalt de 10 metri chiar nu se potrivesc împreună.

Acum vă cerem cu respect să faceți tot posibilul pentru a opri proiectul de construcție a turnului de ventilație şi evacuare pe stânca Stadtschrofen. Vă rugăm să planificați viitoarele versiuni fără turnuri de gaze şi evacuare sau alte facilități pe Stadtschrofen. Desigur, suntem dispuși să vă ajutăm să găsiți o altă soluție practică.

Pentru eforturile dumneavoastră pentru cauza noastră, vă mulțumim anticipat.

Cu stimă,

Prietenii de la zona de agrement şi recreere Stadtschrofen.

... dacă doriți să semnați , trimiteți un e-mail cu numele, vârsta și adresa la :

List of Signatures:

info@stadttunnel.eu
Impressum