Feldkirch-i városelkerülő alagút

Alagút kipufogógáz szellőző torony a város felett

Nyílt levél

Tisztelt, Karlheinz Rüdisser Alelnök Úr!

Nagy meglepetésünkre megtudtuk, hogy a városi alagút kipufogó szellőztető csatorna építését a Stadtschrofen Feldkirch-re tervezik.

Elképzelheti, mekkora meglepetés volt, amikor tudomásunkra jutott ez a megoldás, mivel mi idáig azt feltételeztük, hogy ezeknek az alagutaknak, nincs szükségük szellőző csatornára. Ez idáig egyetlen szó sem esett erről a megoldásról egyetlen kiadványban sem, sem Feldkirch város kiadványaiban, sem pedig Landhaus Vorarlberg kidaványaiban.

Nyilván nagyon fontos számunkra megőrizni a Stadtschrofen természetes jellegét, hogy jövőben is rekreációs területként szolgáljon a saját magunk és gyermekeink számára. Még a Feldkirch város turisztikai bizottsága is hirdeti ezt a területet a honlapjukon. A Stadtschrofen Feldkirch természetes tája és a 10 méter magas szellőző torony egyszerűen nem férnek össze.

Most arra kérjük, tegyen meg minden öntől telhetőt a kipufogó szellőző torony építésének megállítására és tervezzenek egy új, szellőző torony nélküli megoldást vagy egy más típusú berendezést a Stadtschrofen-re. Természetesen készek vagyunk segíteni egy másik megoldás keresésében.

Üdvözlettel,

Barátai a rekreációs Stadtschrofenről

Aláírók listája:

… ha ön szeretné aláírni a petíciót, kérjük küldje el emailben a nevét, korát és címét:
info@stadttunnel.eu
Impressum