Tunelul necesită un turn de ventilație și evacuare deasupra orașului Feldkirch

Despre tunelul ce va străbate oraşul Feldkirch

Planificarea unui tunel de evacuare deasupra orașului Feldkirch

Dragi prieteni și vizitatori ai orașului drag şi iubit Feldkirch din Austria,

suntem un grup de tineri care locuiesc în apropiere de stânca numită Stadtschrofen, chiar deasupra orașului nostru drag Feldkirch. Guvernul planifică de mult timp un tunel care să oferte o scurtătură pentru traficul din oraș. Recent am aflat că guvernul mai intenționează să construiască pentru tunel un turn înalt de ventilație și evacuare de înălțimea a 10 de metri. Turnul este necesar pentru a elibera toate gazele de evacuare nefiltrate din tunel exact pe aceasta zonă frumoasă de recreere.

Credeți că acest turn de ventilație de deasupra orașului nostru merită să devină parte din viitorul nostru ? Nu, cu siguranță nu!

În scop ilustrativ am montat o schelă similară a turnului pe locul unde construcția este planificată. Pentru mulți vizitatori ai orașului această zonă este una dintre cele mai importante atracții pentru orice vizită sau plimbare, deoarece oferă o vedere fantastică asupra orașului și asupra văii ce conține lanțuri muntoase elvețiene și austriece. Suntem curioși dacă pe viitor, ați dori să mai vizitați acest loc, știind că se află chiar lângă instalațiile de evacuare masive a gazelor din tunel?

Vrem să protejăm orașul nostru și atracția principală, stânca Stadtschrofen, aşa ca şi până acum cu pajiștile sale mari și pădurile verzi ca o zonă de agrement pentru viitor, fără coșuri de fum și alte dispozitive de evacuare. Suntem extrem de preocupați de ceea ce se va întâmpla cu zona liniștită de pe stânca Stadtschrofen în cazul în care planurile de construcție vor merge mai departe.

Dacă doriți să ne ajutați să salvăm această zonă atât de prețuită pentru orașul din care facem parte, vă invităm să vă implicați! Puneți numele dumneavoastră pe lista de petiție, care va fi adresată către Domnul Vice - Guvernator Karlheinz Rüdisser. Doar trimite un e-mail care să conțină numele tău complet, adresa, țara și vârsta la adresa de mail: info@stadttunnel.eu. Cu această ocazie, vom adăuga numele și sprijinul tău valoros pe lista de petiție. Oricine poate participa : copii, adolescenți și adulți, cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Desigur, vă vom informa și ține la curent cu statusul acestei acțiuni.

Cu recunoștință profundă,

Tineri prieteni ai orașului Feldkirch, un oraș în mijlocul naturii, de relaxare și recreere.

Te rugăm trimite un mail către:

For signing the petition:

info@stadttunnel.eu
Impressum