Feldkirch-i városelkerülő alagút

Alagút kipufogógáz szellőző torony a város felett

Tervezett alagút szellőztető Feldkirch felett

Kedves barátaink és szeretett városunk az ausztriai Feldkirch város látogatói,

Mi egy fiatal emberekből álló csoport vagyunk akik a Stadtschrofen hegyen lakunk szeretett városunk Feldkirch felett.A kormány régóta tervezi a várost elkerülő alagútrendszer kiépítését. De csak mostanában tudtuk meg, hogy a kormány egy 10 méter magas szellőző tornyot tervez a teljes alagútrendszerben keletkező kipufogógáz szűretlen kiengedésére ezen a csodálatos rekreációs területen. Kell ezt a kipufogó elszívó tornyot pont a mi városunk fölé építeni, hogy a jövőnk részévé váljon? Nem, kérjük ne tegyék!

Hogy megmutassuk a helyet ahova a tornyot tervezik, cövekekkel kijelöltük a helyét. Városunk sok látogatója számára ez a hely az egyik legkiemelkedőbb a látnivalók között, ami fantasztikus kilátást nyújt a városra és a teljes völgyre, a távolban a svájci és ausztriai hegyláncokra. Felkeresnéd ezt a helyet tudva, hogy mellette egy hatalmas szellőzőt telepítettek?

Szeretnénk megvédeni városunkat és a koronaként emelkedő sziklát, a Stadtschrofen-t a nagy rétjeivel, erdőivel rekreációs területként, kémények és szellőztető szerkezetek nélkül. Nagyon aggódunk, hogy mi fog történni a békés Stadtschrofen-i területtel ha a jelenlegi építési tervek folytatódnak.

Ha szeretne segíteni megmenteni városunk oly nagyon dédelgetett környékét, akkor segíthet! Adja a nevét a petíciós listához, amit Karlheinz Rüdisser Alelnök Úrnak küldünk el. Csak írjon egy emailt névvel, címmel, országgal és életkorral azi nfo@stadttunnel.eu címre, mi felírjuk a nevét a petíciós listára. Mindenki részt vehet: gyerekek, felnőttek, minél többen annál jobb. Mi tájékoztatjuk majd a további fejleményekről.

Mély hálával

Fiatal Feldkirchi barátai, a természet és a természetes rekreáció városából

Petíció aláírása:

Kérjük küldj emailt:info@stadttunnel.eu
Impressum